Izvor: Scandal.rs, 18.Jul.2015, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženifer Aniston pobesnela: Nisam varala Breda sa Metom Leblankom!

Dženifer Aniston i Met Leblank, njen kolega iz ‘Prijatelja’, navodno su imali kratku romansu. Ipak, poznata glumica porekla je ovu eksplozivnu glasinu koja se proširila.

Metov otac dignao je frku rekavši da su se njegov sin i poznata Rejčel privatavali dok je ona još bila u braku s Bredom Pitom, iako nije baš otkrivao previše detalja.

73-godišnji otac poznatog Džoija za magazin Star rekao je: “Čak je bio u vezi s jednom od devojaka… >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Džen. Ljubili bi se iza kamera i u sobama. Rekao mi je za to – to se dogodilo dok je bila udata za Breda Pita”.

Predstavnik za štampu, Dženifer Aniston opovrgao je sve ove tvrdnje.

“Već sam rekao za National Enquirer i ostale. Ove glasine sto posto su netačne. Dženifer nikad nije imala romantičnu ili seksualnu vezu s Metom Leblankom”, rekao je njen predstvanik za štampu.

Met i njegov otac već neko vreme ne komuniciraju pa je to možda i naznaka da u ovim tvrdnjama nema istine.

Met je donedavno u intervjuima naglašavao kako mu se ne sviđa što njegov otac o njemu priča pred novinarima.

“Svašta je o meni pričao za brojne tabloide. U stvari više ni ne razgovaramo. Naučiš vredne lekcije od neprijatnih ljudi”, rekao je Leblank.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.