Dženifer Aniston otkrila pravu istinu o trudnoći!

Izvor: Svet plus, 13.Jul.2016, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženifer Aniston otkrila pravu istinu o trudnoći!

Iako se do sada mnogo puta nagađalo, glumica Dženifer Aniston konačno je progovorila o navodnom trudničkom stomačiću koji je pokazala na plaži.

Naime, mnogo puta do sada se spekulislo o trudnoći Dženifer Aniston, te je nebrojano putra do sada nosila blizance, dečaka, devojčicu. Ipak, lepa glumica odlučila je da konačno stavi tačku na ovakve glasine i otkrije da li je zaista trudna sa svojim suprugom Džastinom Teruom: "Tog dana sam se baš dobro najela, a besna >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << sam što je tog dana bilo mnogo važnijih vesti, ali izgleda da je obim mog stomaka bio bitniji. Užas", rekla je Dženifer za Gadijan i dodala:

"Da, biću majka jednog dana, i vi ćete prvi saznati, ali nisam u potrazi za majčinstvom", zaključila je holivudska zvezda.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.