Džastin Timberlejk i Džesika Bil čekaju blizance! FOTO

Izvor: Svet plus, 10.Mar.2016, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džastin Timberlejk i Džesika Bil čekaju blizance! FOTO

Džastin Timberlejk i Džesika Bil nakon samo jedanaest meseci od rođenja sina Silasa, ponovo će postati roditelji, ovoga puta, mlada glumica na svet će doneti blizance.

Naime, nakon saznanja da je Džesika u trećem mesecu trudnoće i da nosi blizance, poznati par pohvalio se svojim prijateljima, koji od javnosti nisu mogli da sakriju ovu radosnu vest, te su se strani mediji odmah raspisali kako će bračni par dobiti blizance. Džesika Bil i Džastin Timberlejk u braku >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << su od 2012. godine, a prošle godine postali su ponosni roditelji sina Silasa.

Happy BAE-DAY, baby!! I can't put into words what you mean to me... You are the GREATEST Mommy and Wife a man could ever ask for. I love you to the MOON AND BACK!!! --Your Huz

A photo posted by Justin Timberlake (@justintimberlake) on Mar 3, 2016 at 8:21pm PST

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.