Džastin Biber u krevetu sa obožavateljkom

Izvor: Poznati.info, 18.Apr.2013, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džastin Biber u krevetu sa obožavateljkom

Pop senzacija Džastin Biber postavio je sliku na Instagram koja je izazvala kontroverze. U pitanju je skica na kojoj se mladi pevač grli sa nepoznatom devojkom, dok su oboje bez majica.

Ova upitna fotografija objavljena je samo nekoliko dana pošto je Biber oštro kritikovan nakon posećivanja muzeja Ane Frank u Amsterdamu, gde je upisao u knjigu utisaka da bi Ana sigurno bila “Beliber”.

Biber je preko Instagrama poručio medijima da ne šire laži u vezi njegovog života, i da je on čvrsto fokusiran na svoje fanove, kao i na pozitivne stvari.

Izvor: Blic.rs

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Džastin Biber na slici sa golom obožavateljkom

Izvor: Story, 19.Apr.2013, 10:02

Mladi pevač dospeo je opet u centar pažnje svetskih medija. Ovoga puta reč je o crtežu njega u krevetu sa golom devojkom koja leži na Samo par dana nakon što je punio medijske stupce izjavom kako je siguran da bi Ana Frank, devojčica koja se skrivala od nacista, bila belieberica da je živa, Džastin...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.