Dva u jedan: Ako kupite ovu kuću, dobijate i ženu

Izvor: Svet, 13.Mar.2015, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva u jedan: Ako kupite ovu kuću, dobijate i ženu

Uz kupovinu kuće na indonežanskom ostvru Java, zainteresovani kupac može da dobije i ruku vlasnice – tako glasi sadržaj oglasa koji je nedavno objavljen na internetu.
Ispod fotografije koja prati tekst oglasa, a na kojoj je 40-godišnja žena ispred kuće u Slemanu, na Javi, piše: “Ako kupite ovu kuću, možete da zatražite ruku njene vlasnice“.
Vina Lia, udovica sa dvoje dece, nudi brak onom ko je spreman da plati 999 miliona rupija (71.000 evra) za jednospratnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << kuću, sa dve spavaće sobe, dva kupatila, parking prostorom i malim bazenom.
Izuzetna ponuda“, stoji u opisu oglasa.
Kako prenosi AFP, ponuda je u stilu “sve ili ništa” i namenjena je isključivo “ozbiljnim kupcima”, muslimanske veroispovesti.
Vina, po profesiji kozmetičarka, izjavila je lokalnom listu Džakarpost da joj je novac potreban za život.
Oglas je izazvao brojne komentare. Mnogi su kritikovali udovicu da želi “i jare i pare”. Ipak, jedan interesent se već javio, očigledno neko ko je spreman da uzme jare, a ne žali pare.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Dva u jedan: Ako kupite ovu kuću, dobijate i ženu

Izvor: Scandal.rs, 13.Mar.2015

Uz kupovinu kuće na indonežanskom ostvru Java, zainteresovani kupac može da dobije i ruku vlasnice – tako glasi sadržaj oglasa koji je nedavno objavljen na internetu. Ispod fotografije koja prati tekst oglasa, a na kojoj je 40-godišnja žena ispred kuće u Slemanu, na Javi, piše: “Ako kupite...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.