Dušica očajna: Uroš Ćertić zaveo Slađu!

Izvor: Scandal.rs, 14.Sep.2015, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dušica očajna: Uroš Ćertić zaveo Slađu!

Uroš Ćetić ne gubi vreme, a svadbeno veselje u “Parovima” je iskorsitio kako bi se ljubakao sa Slađanom Petrušić. Posle seksa sa Dušicom Grabović, on je rešio da zavede hrvatsku pevačicu, zbog čega je Dušica bila ljubomorna.

Iako je Slađa rekla da joj se Uroš ne dopada, jer ju je pljunuo, njih dvoje su se za svadbenim stolom poljubili. Njihov poljubac je bio sakriven ispod zastave, ali se na Uroševim usnama jasno se video trag crvenog karmina. Ceo >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << događaj je posmatrao Gastoz, koji se smejao, dok je Dušica počela da plače.

“Ne znam šta da radim, sviđa mi se Uroš Ćertić, a ja imam dečka”, žalila se Dušica Ekremu Jevriću, koji je pevačici rekao da bude strpljiva.

“Moraš da izdržiš. Eto, ja imam ženu, pa ne smem ništa da radim. Tako i ti. Kontroliši se”, rekao joj je Jevrić.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.