Dušica Grabović trudna!

Izvor: Scandal.rs, 19.Feb.2017, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dušica Grabović trudna!

Pevačica Dušica Grabović, pre nekoliko dana saznala je da će se krajem godine ostvariti u ulozi majke, a lepu vest za sada krije kao zmija noge, saznaje portal pink.rs.

“Svi znaju da je to jedna od njenih najvećih želja, baš je pogubljena, ali i presrećna ovih dana! Rekla mi je da već danima unazad ima mučnine i simptome koji su je naveli da pomisli da je možda zatrudnela, pa je pre nekoliko dana kupila tekst, eto, čisto da proveri. Kada je test pokazao pozitivne >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << rezultate, šokirala se. Nikome još ništa ne priča, dok sve ne bude sigurno. Eto, ja sam saznala jer sam tada bila sa njom. Ona je taj test više iz zezanja uradila, a pokazao je to što je pokazao. Baš nikom nije rekla, zna baš mali krug ljudi i, naravno, dečko sa kojim je već neko vreme u ozbiljnoj vezi. On je super reagovao, baš se obradovao, Dušica ima sve razloge da bude srećna “, kaže za pink.rs Dušičina bliska prijateljica, koja je zamolila da ostane anonimna, i otkrila da trudnoću tek treba da potvrdi ginekolog.

Pevačica se šokirala kada su je novinari pozvali.

“Odakle vam to?! Razumite me, stvarno ne bih o tome. Kada bude vreme za priču, sve ćete znati, ne bih sad ništa da pričam”, rekla je vidno iznenađena pevačica, nakon čega je prekinula vezu.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.