Drugi koncert Za Isidoru: Emotivne scene sa koncerta Vlade Georgieva! FOTO + VIDEO

Izvor: Svet plus, 23.Jun.2015, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drugi koncert ''Za Isidoru'': Emotivne scene sa koncerta Vlade Georgieva! FOTO + VIDEO

Fenomenalni Vlado Georgiev napravio je pravi spektakl koncertom ''Za Isidoru''. Oba koncerta propraćena su veoma emotivnim scenama.Sa lica mesta, portal Svet Plus otkriva pojedine detalje.

Na drugom koncertu ''Za Isidoru'', koji je organizova i na kom peva Vlado Georgiev propraćen je veoma emotivnim scenama. Naime,za vreme koncerta, na binu popela se devojčica koja je Vladi dala čokoladu.

''Moja mama je rekla da je ova čokolada za Vladu'', rekla je malecka devojčica. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Vlada je bio oduševljen ovim gestom, te je zagrlio devojčicu i pevao zajedno sa njom na sceni.

Hala Doma Omladine bila je prepuna, a ovu samo neke scene sa humanitarnog spektakla.

Oba koncerta ''Za Isidoru'' bila su rasprodata, a Vlado najavljuje i treći koncert koji će takođe biti posvećen Isidori Bjelici, a sav prikupljen novac ide za lečenje naše spisateljice.

#ZaIsidoru ovo je savršeno! @isidorabjelica @VladoGeorgiev Ž¤Ž¶¤¤¤ pic.twitter.com/Bkouh5aDyi

— Svet Plus (@SvetPlus) June 23, 2015

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Drugi koncert

Izvor: Svet plus, 23.Jun.2015

Fenomenalni Vlado Georgiev napravio je pravi spektakl koncertom ''Za Isidoru''. Oba koncerta propraćena su veoma emotivnim scenama.Sa lica mesta, portal Svet Plus otkriva pojedine detalje...I drugi koncert  ''Za Isidoru'' koji je organizovan u Domu Omladine je prepun, a raspoložena publika zajedno...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.