Drama u Šimanovcima: Raskid se pretvorio u haos, obezbeđenje Elite uletelo munjevitom brzinom

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024, 08:54

Drama u Šimanovcima: Raskid se pretvorio u haos, obezbeđenje "Elite" uletelo munjevitom brzinom

Haotično.

U toku emisije "Gledanje snimaka" voditeljka Ivana Šopić je zajedno sa "elitarima" gledala ono što se dešavalo u toku prošle nedelje interesantno.

Nažalost, Bebici ovo što će gledati nije bilo interesantno. Nakon gledanja spornog snimka, desio se raskol između Teodore i njega.

- Teodora je videla kakve greške pravi i sve što sam joj zamerio, sve sam joj to rekao hiljadu puta i da ne staje sa nekim stavrima, zato i imamo problem. Mi se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nismo i dalje pomirili i verujem da se ni nećemo pomiriti -rekao je Bebica.

- Vidim da mu nije dobro i ja ga razumem, skroz sam sluđena ne znam ni šta da kažem sada, konstantno su iste priče i svađe i mislim da je ovako i najbolje čak. Treba da shvatim u glavi šta mi se dešava -rekla je Teodora.

- Gačiću, je l' si ti i dalje problem? - pitala je Ivana.

- Možda i jesam, ne znam, ja sam sebi čupao obrve ovde - rekao je Gačić.

- Ja sam pokazala srce Miljani i Bebici sad im je slobodan put ponovo - rekla je Teodora.

- Malopre je Gačić rekao Teodori kao ajde izdrži još malo. Teodora se hladi od Bebice, uvek koluta očima pored njega - rekao je Terza.

- Ona kao sedi na garnituri a ustvari se smeška Gačiću - rekao je Đedović.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.