Izvor: Scandal.rs, 26.Nov.2017, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragana slavila sa dvostrukim dobitnikom Gremija!

Folk zvezda Dragana Mirković završila je spektakularnu turneju po Americi na kojoj je oborila sve rekorde posećenosti sa preko 7000 gledalaca na 4 koncerta a ovaj nezapamćeni uspeh proslavila je uz dvostrukog dobitnika najprestižnije muzičke nagrade Gremi Artura O Ferila. Srpska superzvezda odlučila je da posle poslednjeg koncerta proslavi sa članovima svog tima koje je The post Dragana slavila sa dvostrukim dobitnikom Gremija! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Dragana Mirković je slavila kraj uspešne turneje u jednom američkom klubu, a onda je doživela OGROMNO IZNENAĐENJE

Izvor: Blic, 26.Nov.2017

Naša poznata pevačica Dragana Mirković održala je seriju koncerata u Americi i time uspešno završila turneju na tom kontinentu. Da bi proslavila kako dolikuje, Dragana je svoju ekipu odvela u džez klub da proslave uspeh, a tamo....Dragana i prijatelji uživali su u muzici umetnika Atrura o Ferila...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.