Izvor: Scandal.rs, 31.Mar.2020, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragana Mirković! BUĐENJE uz HOLIVUDSKU zvezdu!

U borbi protiv pandemije koronavirusa veći deo planete povukao se u izolaciju, pa tako i Dragana Mirković koja je sa porodicom u Beču, a među onima koji joj pružaju podršku osim stotina hiljada obožavalaca našao se i njen kućni prijatelj, holivudska zvezda Žan Klod Van Dam.

Jedan od najpopularnijih glumaca na svetu sa kraja prošlog veka snimio je emotivnu poruku za Tonija i Draganu i postavio je na društvene mreže pokazujući da je sa njima u mislima iako su fizički razdvojeni, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << i iskoristio priliku da im se zahvali na prijateljstvu.

– Siguran sam da ćete me videti, Toni i Dragana, hvala vam na ljubavi i podršci svij ovih godina. Obožavam Draganinu muziku, vašu porodicu,nedostajete mi i šaljem vam poljupce. Uz božiju pomoć uskoro ćemo biti zajedno. Toni, volim te – rekao je slavni glumac, koji je upravo ovih dana trebalo sa Draganom i Tonijem da se druži u Australiji, ali do susreta zbog epidemije koronavirusa nije došlo. Inače sam video izazvao je oduševljenje fanova filmske zvezde pa je post za kratko vreme imao više hiljada komentara, a podelila ga je na svojim profilima i folk carica.

Pravi prijatelji nađu način da pruže podršku kada deluje nemoguće. Hvala od srca dragi prijatelju- napisala je Dragana.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.