Dragan Marinković Maca uz tekilu priprema reprizu predstave!

Izvor: Svet plus, 16.Mar.2017, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragan Marinković Maca uz tekilu priprema reprizu predstave!

Glumac i voditelj Dragan Marinković Maca izašao je u provod sa svojom lepšom polovinom, i to kafanu! Maca je za svoju dragu i sebe rezervisao mesto u Staroj pesmi tik uz muziku, kako bi provod bio potpun. 

Nazdravljali su tekilom, a tokom cele večeri pljuštali su poljupci. Maca je, kako kaže, izašao da bi upriličio iznenađenje supruzi, ali i napunio baterije za reprizu predstave "Sunce tuđeg neba", koju će zbog ogromnog interesovanja beogradske publike ponovo igrati >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << u Narodnom pozorištu, i to 3. aprila.  Priča koja je već osvojila srca brojnih Beograđana počinje devedesetih godina prošlog veka, gde protagonista iste na duhovit način, sa elementima crnog humora, saopštava svoju priču o “bekstvu” od ludila, rata i svih ostalih nemilih događaja kroz koji su prošli narodi s ovog prostora.

Junak ove priče je “višenacionalan i multikulturalan” i kao takav se našao u situaciji da luta svetom tražeći svoje nebo, svoj novi spas. U pokušaju da se prilagodi novoj sredini, junak ove predstave prolazi kroz mnoštvo situacija, obrtaja i stanja koje idu od euforičnog oduševljenja do neuroze, besa i kivnosti. Konstantno upoređuje svoj novi dom s onim koji je ostavio iza sebe, donoseći zaključke koje će biti obojene zdravim humorom.

Ukoliko ste željni predstave koja će vam sve vreme držati pažnju i nasmejati vas do suza ovo je definitivno pravi izbor.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.