Doručak koji ubija želju za slatkišima! (RECEPT)

Izvor: Svet plus, 21.Feb.2024, 10:34

Doručak koji ubija želju za slatkišima! (RECEPT)

Zdrav doručak koji "ubija" želju za slatkišima, a bićete siti satima, odnosno do sledećeg obroka - ručka. Ovaj obrok možete pripremiti za celu porodicu ali i za samo jednu osobu.

Odlična kombinacija jaja i spanaća ubiže želju za slatkišima, koje sve svi negde poželimo između doručka i ručka. Recept je dovoljan za četiri osobe:

3 kašike maslinovog ulja

1 mali luk

450 grama spanaća

pola kašičice soli

malo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << bibera bibera

4 jaja


Priprema doručka:

Zagrejte maslinovo ulje u velikom tiganju na tihoj vatri. Dodajte sitno iseckani luk, dinstajte ga pet minuta i mešajte.

Dodajte oprani i iseckani spanać, posolite, pobiberite i pričekajte da se skuva. Na četiri mesta razmaknite spanać tako da biste mogli da ubacite jaja, pa pecite oko 4 minuta, kao što biste i jaja na oko.

Posolite i pobiberite svako jaje i poslužite toplo.

Prijatno!

Najnovije Google vesti.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.