Doris Bizetić: Priznajem, teško sam bolesna

Izvor: Vesti-online.com, 05.Nov.2015, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doris Bizetić: Priznajem, teško sam bolesna

Doris Bizetić je na svom sajtu otkrila da boluje od multipla skleroze, a priznanje je stiglo iz želje da probudi svest o toj teškoj bolesti.

- Posle 4 i po godine od kad me je “strefila” multipl skleroza (MS), ja se javljam da to i podelim sa svima, jer želim da probudim svest o bolesti u nadi da će se naći lek ako se borimo i udružimo snage. Imam još svašta da kažem na ovu temu, iz ličnog iskustva, ali mislim da je bolje da izadje neki ozbiljan intervju, ili da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da prostor za ovo u nekoj kulturnoj TV emisiji.

Mnogi nisu svesni ni šta je tačno multipl skleroza, ni koliko je bolesnih u našoj zemlji i širom sveta, i šta tačno obuhvata ta bolest. Takođe - bolest nije sramota, ne treba je kriti. Ja ne treba da je krijem - napisala je Doris.

I njen otac Boris Bizetić se oglasio ovim povodom na svom Fejsbuku.

- Moja ćerka Doris je odlučila da progovori o problemu i bolesti koju ima skoro 5 godina!... Kao roditelj, mogu samo da se divim njenoj hrabrosti i posvećenosti porodici (mužu, ćerki, sestri i nama roditeljima) - napisao je Boris.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

DRAMA MLADE PEVAČICE: Doris Bizetić (30) bori se protiv neizlečive bolesti!

Izvor: Kurir, 05.Nov.2015

Doris Bizetić (30) na svom sajtu otkrila je da boluje od multipla skleroze, a priznanje je stiglo iz želje da probudi svest o toj teškoj bolesti..."Posle četiri i po godine od kad me je strefila multipla skleroza (MS), ja se javljam da to i podelim sa svima, jer želim da probudim svest o bolesti...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.