Dona Ares duhovita i u najtežim momentima!

Izvor: Poznati.info, 07.Apr.2015, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dona Ares duhovita i u najtežim momentima!

Iako još uvek bije bitku sa bolešću, Dona Ares je zadržala svoj smisao za humor, pa se danas obratila svojim fanovima na šaljiv način.

“Puno pozdrava za sve moje prijatelje i one koji me prate!! Tesko ide šminkanje bez trepavica i obrva, ali ipak mi ide. Ovih dana se oporavljam, čuvam energiju i glas, povremeno iz duksa „uletim“ u neku finu robicu, ali to je uglavnom ako snimam emisije“.

“Tako i danas! Polako dolazim sebi!!!!! Ali riba nikako da se riješim >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << … Noge, tj stopala bole li bole.. Od fine štikle nema nista .. jos dugo, ali zato su marte spremne! Neka ih!! Malo sam se raspričala, nisam odavno“ – napisala je Dona danas.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.