Dokumetarac o Heathu Ledgeru izmamiće vam suze (VIDEO)

Izvor: Tracara.com, 05.Apr.2017, 09:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dokumetarac o Heathu Ledgeru izmamiće vam suze (VIDEO)

  Glumac bi juče napunio 38 godina (foto: Wen) Tragična smrt i prerano završen život slavnog glumca Heatha Ledgera tema su dokumentarca koji će vam sigurno izmamiti suze. Film sadrži snimke koje je snimio sam Heath, ali i intervjuu sa njegovom sestrom,brojnim prijateljima i kolegama, i dokumentarca pod nazivom I am Heath Ledger odvešće vas na jedno emotivno putovanje i otkriti ko je zapravo glumac koji je preminuo 2008. godine, kada je imao samo 28 godina. Ovaj emotivni film premijeru >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << će imati 23. aprila na Filmskom festivalu Tribeca, a prvi trejler pogledajte ovde.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

DIRLJIVO: Ja sam Hit Ledžer (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 05.Apr.2017

Pogledajte do sada neviđene snimke slavnog glumca i najboljeg "Džokera", koji je preminuo pre devet godina...Samo dan nakon što bi Hit Ledžer proslavio 39. rođendan, objavljen je trejler dokumentarca "Ja sam Hit Ledžer" (I am Heath Ledger) koji će krajem meseca biti premijerno prikazan...Vi ste...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.