Dobra zamena za Džuliju Roberts? Riz Viterspun je nova Zvončica

Izvor: Prva.rs, 22.Maj.2015, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobra zamena za Džuliju Roberts? Riz Viterspun je nova Zvončica

Oskarovka Riz Viterspun produciraće ali će i grumeti u novom Diznijevom fimu! 
Detalji filma o Zvonlici, vili koja stalno prati dečaka Petra Pana koji nikada ne odrasta, i dalje se čuvaju kao stroga tajna, piše Mashable.

Tako se takođe još uvek ne zna ko će režirati novu ekranizaciju bajke, ali se zna da će se snimati po scenariju Viktorije Strouz. 
Ako ste možda zaboravili u filmu iz 1991. godine Zvončicu je igrala Džulija Roberts u filmu o Petru Panu i kapetanu Kuka koji je režirao Stiven Spilberg, a u kojem su još glumili i Robin Vilijams i Dastin Hofman.
 

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Da li je dobra zamena za Džuliju Roberts? Riz Viterspun je nova Zvončica (video)

Izvor: Svet, 23.Maj.2015, 00:38

Zar nije pljunuta Zvončica?!. Oskarovka Riz Viterspun produciraće ali će i glumiti u novom Diznijevom filmu!. Detalji filma o Zvončici, vili koja stalno prati dečaka Petra Pana koji nikada ne odrasta, i dalje se čuvaju kao stroga tajna.. Tako se takođe još uvek ne zna ko će režirati novu ekranizaciju...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.