Đani odlučan: Neću starlete za snajke!

Izvor: Svet plus, 08.Nov.2016, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đani odlučan: Neću starlete za snajke!

Trenutno jedan od najpopularnijih i najzaposlenijih pevača Radiša Trajković Đani oštro je reagovao na konstantna pisanja medija da su njegovi sinovi posebno interesuju starlete.

Folker je na pitanje novinara Exkluziva da li bi prihvatio neku takvu devojku za snajku odgovorio: "’Te klošarke me ne zanimaju,samo normalne devojke. Ne one sa velikim sisama, mi smo normalna porodica to nas ne zanima’’. U kući Trajkovića prethodnih dana je bilo razloga za slavlje, jer su pravili proslavu jedanestog rođendana ćerke Sofije.Đani je sa porodicom okupio familiju i najbliže prijatelje i priredio parti u jednom prestoničkom restoranu.

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.