Izvor: Scandal.rs, 31.Dec.2019, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐOLE ĐOGANI JAVNO PREBACIO VESNI ZBOG POKLONA KOJI MU JE TRAŽILA DA JOJ KUPI!

Vesna i Đole Đogani su, tokom poslednjeg gostovanja u jednoj emisiji, ispitivali jedno drugo, pa je tako pevačica pitala densera šta je bio prvi poklon koji mu je tražila da joj kupi. – Kad smo počeli malo više da zarađujemo htela si skupu torbu – otkrio je Đole za “IDJTV”. – Nije, prvu torbu sam The post ĐOLE ĐOGANI JAVNO PREBACIO VESNI ZBOG POKLONA KOJI MU JE TRAŽILA DA JOJ KUPI! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

OVOM REČENICOM JE FILIP ŽIVOJINOVIĆ OBORIO S NOGU ALEKSANDRU PRIJOVIĆ!

Izvor: Scandal.rs, 31.Dec.2019

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović uživaju u braku koji su u prvoj polovini ove godine krunisali i rođenjem sina Aleksandra. Prisećajući se njihovog upoznavanja, pevačica je u emisiji “Balkanskom ulicom” priznala da se nijedno od njih dvoje ne seća kada su se tačno videli prvi put...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.