ĐANI HITNO HOSPITALIZOVAN! Pevaču pozlilo! Prekinut nastup

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2023, 12:09

ĐANI HITNO HOSPITALIZOVAN! Pevaču pozlilo! Prekinut nastup

Nije mu bilo dobro!

Pevač Radiša Trajković Đani sinoć je navodno završio u bolnici.

On je navodno prekinuo svoj nastup u Beogradu na kojem je bilo 1.000 ljudi pola sata nakon početka zbog nesnosnih bolova.

Kako kaže izvor, skočio mu je šećer, a osetio je i druge tegobe.

- Baš mu je bilo loše, nije bilo šanse da nastavi da peva. Odmah su ga odvezli u bolnicu gde mu je pružena prva pomoć. Kasnije mu je bilo bolje, ali su ga lekari >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << savetovali da ostane. On je to odbio. Potpisao je da na sopstvenu odgovornost izlazi iz bolnice - kaže izvor.

Muke po Đanija se tu nisu završile. Njemu je jutros ponovo pozlilo i morao je da se vrati u bolnicu.

- Hospitalizovan je i trenutno mu se rade sve analize - završava izvor.

Ovo nije prvi put da Đani završava u bolnici i ranije je primao terapije i infuzije, a ovo njegovo stanje zabrinulo je njegovu suprugu Slađanu i sinove.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.