Devojke žele samo zabavu: Obamine ćerke odlepile za Rajanom Rejnoldsom!

Izvor: Prva.rs, 16.Mar.2016, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojke žele samo zabavu: Obamine ćerke odlepile za Rajanom Rejnoldsom!

Kad god vas je strah da nešto uradite, samo zamislite Maliju Obamu kako stoji iza vas i pokazuje vam „palčeve gore“, samo je jedan od komentara koji stoje uz fotku koja se brzinom munje širi društvenim mrežama.
Naime, fotograf je u Beloj kući uhvatio trenutak kada je Malija (17) „digla palčeve“ za svoju mlađu sestru Sašu (14) koja je bila nervozna jer je razgovarala s kanadskim glumcem Rajanom Rejnoldsom (39).
Rajan je bio jedan od četiri glumaca koji su bili >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << na spisku gostiju na večeri u Beloj kući, upriličenoj u čast novom kanadskom premijeru Džastinu Trudea.
Rajan je došao u društvu supruge glumice Blejk Lavli (28).
Osim Rajana, večeri su prisustvovali Majk Majers (52) i Majkl Dž. Fox (54) i glumica Sandra Oh (44) poznata po ulozi Kristine Jang u seriji „Anatomija Grej“.
Izvor: 24sata.hr
 

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.