Deset Instagram profila koji su odlična modna inspiracija

Izvor: Scandal.rs, 18.Nov.2015, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deset Instagram profila koji su odlična modna inspiracija

Znamo da je svakog dana teško ostati stilizovan, jer prosto, ne budimo se svakog dana raspoložene da deo vremena posvetimo svom stajlingu. Onda, vidimo u gradu, na poslu, žene koje su perfektno stilizovane, sa ukombinovanim detaljima, i žao nam je što nam takve ideje nisu pale na pamet.

To je samo jedan od razloga zašto obožavamo društvene mreže. Instagram je prepun predivno stilizovanih devojaka koje svoje fashion ideje dele sa svima. Pogledajte u nastavku samo neke od >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << prelepih Instagram profila i zapratite ih za svakodnevnu modnu inspiraciju. A, ako imate neki predlog za nas, slobodno nam pišite u komentarima.

A photo posted by Jean • Extra Petite (@extrapetite) on Oct 24, 2015 at 8:03am PDT

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.