Dekorativna zimnica! Šarena salata! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 19.Okt.2019, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dekorativna zimnica! Šarena salata! (VIDEO)

Priprema zimnice nije nimalo lak posao. Ako nemate svoju baštu, treba kupiti povrće, sve to oprati, očistiti, izabrati zrele i cele plodove, i priprema može da počne. Ako ste do sada pripremili sve što ste planirali možda se nakon ovog recepta ipak predomislite i od svoje već pripremljene zimnice uradite još nešto. Dekorativna zimnica! Šarena salata!

Za ovu dekorativnu zimnicu vam je potrebno:

- pečena paprika

- kiseli kupus
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus <<
- kiseli krastavčići


 Lovačka salata iz tegle! Pikantna zimnica!Sezona je paprike i zimnice, probajte je i ovako! Leskovačka tucana salata!Cvekla kao zimnica i lek! Najzdravija salata na svetu!Mešana- šarena salata bez konzervansa!



Priprema:

Pečenu i očišćenu papriku posolite, odsecite tvrdi deo lista kupusa. Uvijte krastavčić u papriku, naređajte tri lista kupusa naprskana maslinovim uljem pa u njih uvijte krastavčić koji je već u paprici. Višak listova koji vire sa strane odsecite, a zatim cecite na parčiće debljine koje vama odgovara.

Još ideja za pripremu zimnice pogledajte OVDE

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.