Dejan Nestorović u gostima kod ruske milionerke

Izvor: Svet, 21.Jul.2010, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejan Nestorović u gostima kod ruske milionerke

Dejan Nestorović, najpoznatiji balkanski multimedijalni erotski šoudens striper, sa svojom grupom devojaka i momaka "zapalio" je crnogorske primorje. Njegove atraktivne nastupe posetilo je više od deset hiljada ljudi duž Jadranske obale. Nestorović je izazvao pažnju još uoči puta na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla", kada se pojavio sa anđeoskim krilima u društvu šarmantne voditeljke TV B92 Lune Lu. "Krila anđela nisu mogla da budu smeštena u prtljažnik aviona da se ne bi oštetila, pa je kapetan aviona preuzeo odgovornost, a o njima brinule stjuardese", kazao je Nestorovic za naš portal. Tako je ovaj šarmantni par stripera i voditeljke poleteo duplim sigurnosnim krilima ka primorju.

Nestorović trenutno boravi u jednom od najlepših penthausa, čija se cena procenjuje na preko dva miliona evra, na Crnogorskoj obali. Pethaus je u vlasnistvu jedne od najbogatijih ruskih milionerki, zapravo bivše supruge jednog od bogatih naftaša iz Sibira, a kako je Nestorović poznat da voli da uživa u raskoši, dobrom životu i velnesu po uzoru na svog dedu vladiku zvorničko-tuzlanskog Vasilija Kačavendu, nije čudo da je odseo baš u ovom zdanju. "U ovom penthausu imamo sve, čak i morsku vodu, tako da ne moram da izlazim iz kompleksa, osim uveče kada nastupam. Planiram da se odužim za njeno gostoprimstvo i ugostim je u Srbiji. Kako je ona veliki investitor, možemo da očekujemo i neku investiciju u mom gradu - Novom Sadu", poručio je Nestorović.













Pročitaj na www.svet.rs

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.