Dejan Dragojević ugostio brata Davida! Šokantne informacije! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 20.Feb.2024, 10:13

Dejan Dragojević ugostio brata Davida! Šokantne informacije! (VIDEO)

U novom izdanju emisije “D-Cast” autora Dejana Dragojevića, koja se emituje ponedeljkom u 21h na programu Hype TV, gostovao je David Dragojević, a mogli smo da čujemo šokantne informacije.

Prvi put nakon porodične drame, pred kamerama Hype televizije, braća su jednom jedno drugom rekli sve oči u oči.

Nakon 5 godina razdvojenosti, porodica je ponovo na okupu, a Dejan je zanimalo samo jedno:

"Da li ste mi oprostili?" – pitao je Dejan Dragojević.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << />
"Ti si mislio da smo se svi okrenuli protiv tebe. Mislio si da smo protiv vere, najteže je bilo mami. Plakala je što se ne javljaš. Mama je stalno plakala." – pričao je David, nikad iskrenije.

Mislio sam da ste svi protiv mene

"P*šao sam po svojoj porodici! 5 godina mi je proletelo kao ništa!" – pričao je Dejan.

Dejan je u emisiji “D-Cast” otkrio do sada nepoznate delje iz porodičnog života Dragojevića toko perioda kada nisu razgovarali.

"Najgore je prošla mama! Ona je najteže podnela što se ne javljaš i što te nema. Stalno je plakala što ne može da te čuje." – rekao je David sa knedlom u grlu.

David i Dejan suočavanje

"Kako nisi došao kući da bidiš babu? To je bilo plakanje svaki dan, baš je bilo gadno." – pričao je David.

"Bio sam samoživ." – rekao je Dejan.

David mi je pokazao da me je prevarila

"Sada ću vam otkriti ekskluzivu jednu. David mi je pokazao snimak kako me je prevarila u rijalitiju. Tada kada sam napravio haos, u produkciji u apartmanu sam video sve." – šokirao je Dejan u svojoj autorskoj emisiji “D-Cast“.

"Ja nisam plakao kada smo se svađali, ali sam plakao kada samvideo šta si uradio onu noć. Video sam da ti nije bilo dobro, a nisam mogao da ti pomognem." – otkrio je David sa knedlom u grlu.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Nakon NAPADA oglasio se Dejan - potvrdio sve: "Prišla mi je žena sva uplakana, a onda... nisam bio spreman"

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 08:08

Omiljeni pobednik "Zadruge" u iskrenom razgovoru sa bratom Davidom...David Dragojević je bio gost u novoj emisiji Dejana Dragojevića. Ova dva voljena brata iskreno su porazgovarala o različitim temama,. Snimak emisije je postao viralan na internetu...Posebno je bio interesantan razgovor o tome da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.