Izvor: Scandal.rs, 20.Jan.2020, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejan Dragojević JAVNO ISMEJAO brata!

David Dragojević sinoć je postao novi učesnik “Zadruge 3”. Po ulasku u “Pinkov” rijaliti šou pozabavio se narušenim odnosom sa bratom Dejanom Dragojevićem i njegovom suprugom Dalilom. On je demantovao Dalilinu izjavu da je blokira Dejana. – Pošto sam video da je bila neka prepiska da sam ja blokirao Dejana. Ne, ja ga nisam blokirao, The post Dejan Dragojević JAVNO ISMEJAO brata! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Dejan sestri poručio da je PI*KA VETERNIČKA!

Izvor: Scandal.rs, 21.Jan.2020, 16:24

David Dragojević je sinoć ispričao svoju verziju priče o žestokoj svađi sa bratom Dejanom Dragojevićem, a tvrdi da je za sve kriva njegova supruga Dalila Dragojević koja nad njim ima ogroman uticaj. On je istakao da mu je žao što Dejan ne vidi koliko je boli naneo svojoj porodici zbog svog...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.