Deca loših muzičara se vraćaju u velikom stilu!

Izvor: Svet plus, 16.Mar.2017, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deca loših muzičara se vraćaju u velikom stilu!

Nakon duže pauze, publika će imati priliku da opet čuje jedan od najboljih bendova na ovim prostorima - Decu loših muzičara u petak, 24. marta u klubu Božidarac sa početkom od 20 časova.

Jedan od kultnih bendova na čijim svirkama svi đuskaju, 24. marta nastupiće u Božidarcu sa početkom od 20 časova, a momci obećavaju odličan provod! DLM je već uveliko u studiju gde radi na novom materijalu, ali ono što su pre toga obećali publici je remasterizacija svih njihovih >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << albuma koji će u fizičkom izdanju ponovo biti dostupni svim poštovaocima njihove muzike u izdanju Mascom Records-a u toku ove godine.

Bend će u Božidarcu nastupiti u sledećem sastavu: Zoran Milivojević - bubanj, Zoran Živković - bas gitara, Lazar Ilić - električna gitara, Nenad Petrović - vokal, Mihajlo Bogosavljević - trombon i Borislav Veličković - truba. Kao gosti na koncertu nastupiće sastavi Mladi Džek i Degeneza, dva odlična mlada benda koji će sigurno doprineti dobroj i zagrejanoj atmosferi.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

NE PROPUSTITE: DLM u "Božidarcu"!

Izvor: Mondo, 17.Mar.2017, 11:31

Buđenje proleća uz Decu loših muzičara (DLM) u Božidarcu, 24. marta od 20 časova...Foto: Promo/Vračar rocks..Posle duže pauze, jedan od najboljih bendova na ovom prostoru - Deca loših muzičara - ponovo uživo!..Jedan od kultnih bendova, na čijim svirkama svi đuskaju, 24. marta nastupiće...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.