Izvor: Scandal.rs, 21.Dec.2018, 01:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darku Laziću lekari uključili još dve terapije!

Darko Lazić je u utorak, 18. decembra prvi put napustio Selters banju u kojoj se oporavlja od saobraćajne nesreće koju je imao 23. oktobra, a kako nam je rekao tog dana kada je bio na pregledu na Banjici – lekari su prezadovoljni njegovim napretkom. Međutim, nakon što su se obavile sve potrebne analize zaključeno je The post Darku Laziću lekari uključili još dve terapije! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

DARKO LAZIĆ OČAJAN ZBOG OVOGA: Njegova velika želja je bila da sa porodicom proslavi praznike, ali lekari su morali da preduzmu OVO! (FOTO)

Izvor: Press, 21.Dec.2018

Nadao se da će u Brestaču dočekati Novu godinu. . Poznati folk pevač Darko Lazić u utorak je prvi put napustio Selters banju u kojoj se oporavlja od teške saobraćajne...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.