Darko Lazić za sat vremena popio dva litra rakije! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 03.Maj.2019, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darko Lazić za sat vremena popio dva litra rakije! (VIDEO)

Pevač Darko Lazić, posle teške saobraćajne nesreće, koju je pijan izazvao u oktobru prošle godine i iz koje je jedva izvukao živu glavu, zarekao da će prestati da pije, ali je pogazio reč. Za sat vremena popio dva litra rakije! 

Darko Lazić je pre četiri dana bio gost na jednoj proslavi, a društvo mu je pravila verenica Marina Gagić, koja je u poodmakloj trudnoći. Izvor koji je prisustvovao proslavi za Kurir kaže:

"Lazić je brzo sa vode prešao >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << na rakiju. Za sat vremena je popio bokal šljivovice, pa mu je konobar doneo još jedan. Očigledno je da se nije opametio posle nesreće, opet sve radi po starom."

Darko je te večeri bio veseo! Igrao je uz pesmu Ere Ojdanića, koji tvrdi da ne zna koliko je te noći popio njegov kolega. Video na kome se jasno vidi da nije želeo da se alkohol vidi,  pogledajte OVDE.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

MESECIMA JE BIO U BOLNICI JER JE PIJAN VOZIO Darko Lazić nakon saobraćajke uhvaćen kako PIJE ALKOHOL

Izvor: Blic, 03.Maj.2019

Pevač Darko Lazić dugo je boravkio u bolnici nakon teške saobraćajke koju je doživeo 23. oktobra prošle godine, a kako deluje, ona ga nije opametila već je nastavio da pije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.