Darko Lazić poštuje Božićne praznike! Išao je na vertepik!

Izvor: Svet plus, 06.Jan.2019, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darko Lazić poštuje Božićne praznike! Išao je na vertepik!

Pevač je dobio dozvolu lekara da napusti Selters banju i na tri dana ode u rodni Brestač, gde će biti s porodicom i trudnom verenicom Marinom. Darko Lazić poštuje Božićne praznike! Išao je na vertepik!

Pevač Darko Lazić je zamolio lekare da mu odobre da na tri dana napusti Selters banju, što su oni učinili uz zahtev da se pridržava terapije:

"Bliži se Božić, a ja sam raspoložen. Obožavam praznike. Nikad nisam radio za Božić, niti ću. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Ta dva dana su ostavljena za porodicu i kuću, tako da se toga pridržavam. Božić obeležavam kako tradicija nalaže. Išao sam na vertepik, to je običaj kad grupa muškaraca obučena u belo ide od kuće do kuće, pevaju božićne pesme, piju vino, a zatim jašu konje. Kasnije odemo po badnjak. Ne znam kako ću ići ove godine, ali moraću, pa bar u kolicima do prvog badnjaka."

Šta je zapravo vertepik pročitajte OVDE

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.