Darko Lazić: Pojma nemam kada sam izgubio nevinost!

Izvor: Svet, 20.Mar.2017, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darko Lazić: Pojma nemam kada sam izgubio nevinost!

Darko Lazić bez dlake na jeziku odgovarao je na škakljiva pitanja u intervjuu za portal pink.rs.
Pevač je na samom početku šokirao odgovor na pitanje kada je izgubio nevinost.
“Jaoj, ne sećam se! Mislim da je to bilo u mojoj četrnaestoj, petnaestoj godini. Stvarno nemam pojma ni sa kim, a ni gde, ali znam da je bilo u petnaestoj godini. Nemam pojma koja je devojka u pitanju. Žene to valjda pamte, kod muškaraca je to drugačije”, priznao je Darko.
A onda >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je i naveo svoj najveći porok:
“Volim da popijem, bez laži, bez prevare. To svako u ovom poslu voli, to je normalno. I Ana voli da popije, kao i svi mi kad se veselimo. Ne preterujem, ali volim”.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

DARKO LAZIĆ: Nemam pojma sa kim sam izgubio nevinost!

Izvor: Telegraf.rs, 20.Mar.2017

Darko Lazić jedan je od najpopularnijih pevača mlađe generacija. Nekadašnji pobednik takmičenja "Zvezde Granda" odgovorao je na neka škatljiva na pitanja. Jedno je bilo kada je izgubio nevinost...- Jaoj, ne sećam se! Mislim da je to bilo u mojoj četrnaestoj, petnaestoj godini. Stvarno nemam pojma...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.