Darko Lazić: Cela estrada se drogira, samo sam ja narkoman!

Izvor: Svet plus, 12.Apr.2019, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darko Lazić: Cela estrada se drogira, samo sam ja narkoman!

Progovorio je o aferi kokain, bivšoj supruzi i detetu. Darko Lazić se nervira zbog priče o drogi: Cela estrada se drogira, samo sam ja narkoman!

Pevač Darko Lazić se oporavlja od teške saobraćajne nesreće koja ga zadesila, čeka dete sa verenicom Marinom Gagić ali se i nervira zbog priče o drogi, u koju ga često uvaljuju. Da bi stao na kraj pričama, Darko je odlučio da progovori o konzumiranju kokaina, ali se dotakao i bivše supruge Ane Sević:
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus <<
"Jeste evo, nemam butnu kost pa mi tu ubace da švercujem... Može da stane kilogram. Cela estrada se drogira, samo je Darko narkoman. Ma, ružna prošlost i ne želim da pričam o tome uopšte."

Bivša supruga Darka Lazića, Ana Sević, u ozbiljnoj je vezi sa biznismenom Danijelom Nedeljkovićem, a pevač joj je u emisiji "Ekskluziv" poželeo sve najbolje:

"Sve što treba Loreni, tu sam naravno, a što se tiče Ane, ne zanima me njen život uopšte... Ima svog dečka, svoj život, svoju ljubav... Neka joj je u zdravlje i srećno joj bilo. Neka i oni imaju dece jednog dana. I treba. Mislim, Danijel je napunio 40 godina, treba da ima i on dete. Ana ima 30 i nešto, treba i ona."

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

DOSTA MU JE TOGA DA GA POVEZUJU S KOKAINOM: Darko Lazić otkrio gde ga KRIJE, pa potkačio i Anu Sević!

Izvor: Scandal.rs, 12.Apr.2019

Darko Lazić prošao je kroz težak period nakon saobraćajne nesreće koja mu se desila krajem prošle godine. Period oporavka je dugotrajan, ali pevač je dodatnu snagu da nastavi dalje dobio i zahvaljujući verenici Marini Gagić, koja je u drugom stanju. Pevač je kivan što se priča o tome da konzumira...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.