Darija Stanojević: Udajem se. Svadba je na jesen! (Foto)

Izvor: Poznati.info, 15.Apr.2013, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darija Stanojević: Udajem se. Svadba je na jesen! (Foto)

Sada već bivša farmerka najavila svadbeno veselje koje će se desiti krajem ove godine.

Darija Stanojević sinoć je napustila imanje u Lisoviću, a već danas imala je pune ruke posla. Pored jutarnjeg programa na TV Pink, ona se večeras pojavila u emisiji Grand narod pita gde je otkrila kada će svadba.

- Meni nije žao što sam ispala jer me se moj verenik jako uželeo. Svadba je na jesen. Mogu da se pohvalim vereničkim prstenom – rekla je pevačica i pokazala svoj prsten pred kamerama.


Poznati.info

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Udaje se Darija Stanojević

Izvor: CrveniTepih.com, 15.Apr.2013

Sada već bivša farmerka najavila svadbeno veselje koje će se desiti krajem ove godine. Darija Stanojević sinoć je napustila imanje u Lisoviću, a već danas imala je pune ruke posla. Pored jutarnjeg programa na TV Pink, ona se večeras pojavila u emisiji Grand narod pita gde je otkrila kada će...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.