Dara Bubamara ponovo šokira. Ovoga puta se obukla!

Izvor: Poznati.info, 16.Dec.2014, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dara Bubamara ponovo šokira. Ovoga puta se obukla!

Poslednjih nekoliko meseci sve se vrti oko silikona Dare Bubamare. Komentarima kolega i publike nikad kraja, a onda se samo smeška.

Iako voli da privlači pažnju i šeta dekoltirana do te mere da šokira sve oko sebe, Dara ume da iznenadi i obuče se, za promenu. Nakon Granda na kojem je bila glavna tema muških i ženski pogleda, na red je došla i rolka.

Verovali ili ne, ali Dara se danas u toku dana fotografisala zakopčana do grla. Ona je na svoju oficijalnu fejsbuk >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << stranicu postavila fotografiju na kojoj je zakopčana do grla. Na sebi je imala rolku i jaknicu. Njene fanove je ovo posebno iznadilo, a šta vi mislite?

Autor:Goran, Foto:Facebook

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.