Dara Bubamara: Znam da sam fatalna, ali nikome ne dam!

Izvor: Svet, 12.Jan.2015, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dara Bubamara: Znam da sam fatalna, ali nikome ne dam!

 

 
Dara Bubamara nikako ne može da se otrese navalentnih muškaraca! Pogotovo je to bio slučaj na prvom zajedničkom nastupu sa atraktivnom, mlađom koleginicom Nikolijom Jovanović, kada muškom delu publike uopšte nije bilo lako.
Nemam pojma što me spopadaju frajeri, pa svi znaju da sam udata. Nastupala sam sa Nikolijom , koju sam i upoznala to veče. Razumljivo je da se frajeri lože na dobre ribe, međutim, mene to ne interesuje, ja najboljeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << kod kuće imam!”, rekla je Dara za naš portal.
Muške pažnje joj ne nedostaje jer, kako kaže, izgleda bolje no ikad:
Ne kažem ja da sada mene treba muškarci da prestanu da gledaju, međutim , sve ima svoje. Ja sam gospođa i to treba da se poštuje. Moje je da izazivam i da se igram sa njihovom raspomamljenom maštom. Kada pokušaju da pređu limit, tu ja  zauzimam gard (smeh).
Na sve ovo možemo samo da dodamo – blago Darinom mužu Lanetu.
Autor: Milan Milošević, Life Content
Foto: Life Content

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.