Dara Bubamara: Dragana Mirković je jedini pravi uzor mladima

Izvor: Svet, 14.Jun.2016, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dara Bubamara: Dragana Mirković je jedini pravi uzor mladima

Dara Bubamara pohvalila je Draganu Mirković tokom gostovanja u jednoj TV emisiji. Ona je istakla da je Draganu oduvek volela, te da je ona jedina domaća zvezda koja može da bude uzor mladima.
“Iako Dragana nije mnogo starija od mene, ona je u vreme kada sam ja počinjala već bila ogromna zvezda. Klinci su samo njene pesme slušali. Obožavala sam je, ali kada sam je upoznala, još više sam je zavolela. Što se tiče naše estrade, jedina osoba koja može da bude primer >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << mladima. Uspešna žena, majka i supruga. Takav brak i sve ostalo. Ima dosta pevača sa naše estrade koje sam volela, ali godinama, kako sam ih upoznavala shvatila sam koliko su to loši ljudi. Dragana Mirković, divan čovek, velika zvezda. Kad ja kažem, to mora da je tako“, rekla je Dara.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dara Bubamara: Dragana Mirković je jedini pravi uzor mladima

Izvor: Scandal.rs, 14.Jun.2016

Dara Bubamara pohvalila je Draganu Mirković tokom gostovanja u jednoj TV emisiji. Ona je istakla da je Draganu oduvek volela, te da je ona jedina domaća zvezda koja može da bude uzor mladima...“Iako Dragana nije mnogo starija od mene, ona je u vreme kada sam ja počinjala već bila ogromna zvezda....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.