Danske rukometašice proslavile titulu potpuno gole! FOTO

Izvor: Svet plus, 23.Maj.2016, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danske rukometašice proslavile titulu potpuno gole! FOTO

Danske rukometašice osvojile su EHF kup i uspeh svog kluba proslavile potpuno nage, a delić sa proslave podelile su na društvenoj mreži Instagram.

Dankenje su bile bolje do ruskog rima Lade Toljati rezultatom 30:25; 31:27. Igračice danskog ''Holstebra'' osvojile su EHF kup, a pre nego što su otišle na tuširanje, rukometašice su pozirale potpuno gole i sakrivene iza trofeja. Jedna drugoj prekrile su intimne delove tela, dok je ispred kapitena kluba bio trofej. Gotovo mnogi sportisti su bili oduševljeni ovako originalnom i hrabrom proslavom.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Slikale se gole i tako proslavile titulu (FOTO 18+)

Izvor: Telegraf.rs, 23.Maj.2016

Rukometašice danskog Holstebra su ''preko noći'' dospele u žižu javnosti, nakon što su osvojile EHF Kup pobedom protiv ruske Lade...Međutim, trijumf u dvomeču svakako nije taj koji je privukao pažnju. U pitanju je fotografija iz svlačionice, odnosno ispod tuša...Igračice Holstebra su odlučile...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.