Danijeli Vranić pao garderober na glavu!

Izvor: Svet, 24.Jan.2015, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danijeli Vranić pao garderober na glavu!

Danijela Vranić doživela je nezgodu u svom stanu, spremajući haljine u garderoberu za humanitarnu akciju koju planira uskoro da organizuje.
Naime, prilikom razvrstavanja haljina, Danijeli se najveća polica sručila na glavu i bukvalno je oborila. Pevačica se dobro oseća ali svakako da joj nije bilo svejedno kada joj se nekoliko desetina kilograma garderobe sa sve policom sručilo na glavu.
Pozvali smo Danijelu i ona nam priznaje: “Pa da li je moguće da se vesti tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << brzo šire?! Jeste, sređivala sam garderober i odvajala haljine koje planiram da poklonim u humanitarnoj akciji uskoro. Polica je bila preteška i pri samom kraju sređivanja se sručila meni na glavu sa sve tonu odeće(smeh). Malo me glava zabolela, ali iskreno više me je zabolelo to što moram ponovo sve da slažem, posao je to.”
Danijela šta da ti kažemo, mi sve znamo, a posebno smo inspirisani našim pevačicama koje pokušavaju da budu domaćice pa pokažu kolike su šeprtlje. Ništa, sada izdvoji pola dana pa ponovo sve presloži, ili pak nađi neku mušku ruku da dotegne te nesigurne police.
Danijela nam je inače u poverenju i došapnula da uskoro izbacuje singl koji će biti totalno drugačiji od svega što je radila do sada, novi ekipa saradnika i nova Danijela Vranić. Hm, zvuči zanimljivo, hajde da joj verujemo.
Tekst: Milan Milošević, Life Content
Foto: Facebook

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danijeli Vranić pao garderober na glavu

Izvor: Blic, 24.Jan.2015

Pevačica Danijela Vranić doživela je nezgodu u svom stanu, spremajući haljine u garderoberu za humanitarnu akciju koju planira uskoro da organizuje...Naime, prilikom razvrstavanja haljina, Danijeli se najveća polica sručila na glavu i bukvalno je oborila. Pevačica se dobro oseća, ali svakako...

Nastavak na Blic...

Pevačici se sručila polica na glavu

Izvor: 011vodič.com, 24.Jan.2015

Danijela Vranić doživela je nezgodu u svom stanu, spremajući haljine u garderoberu za humanitarnu akciju koju planira uskoro da organizuje. Naime, prilikom razvrstavanja haljina, Danijeli se najveća polica sručila na glavu i bukvalno je oborila. Pevačica se dobro oseća, ali nije joj bilo svejedno...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.