Danijela Vranić se ugojila 20 kilograma!

Izvor: Poznati.info, 18.Jul.2012, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danijela Vranić se ugojila 20 kilograma!

O Danijeli Vranić se u poslednje vreme piše mnogo i ne baš u pozitivnom smislu, čemu je i pevačica doprinela. Isto tako će se o njenom nastupu u Bijeljini dugo pričati. Doduše, Danijela je nastup odradila dobro, ali vizuelni efekat koji je priuštila prisutnima, nije bio očekivan.

Naime, očigledno je da ovoj pevačici ne ide baš u poslednjih godinu dana, tačnije od šamaranja policajca –  sve joj je izgleda krenulo nizbrdo. Sve osim kilaže, jer ona ide >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << ‘uzbrdo’. Tako je Vranićka pred publiku u Bijeljini izašla u pozamašnom stanju, sa vidinim viškom kilograma, što su mnogi prokomentarisali u stilu da ‘nikad nije bila krupnija’.

Sa vrlo malo šminke, Danijela je odradila nastup dobro, ali to ipak nije bilo dovoljno da bi publika bila u potpunosti zadovoljna. Pored toga je, obzirom da je polomila nogu i prošle nedelje skinula gips, većinu nastupa presedela na barskoj stolici, jer joj kilaža dođe kao dodatno opterećujuća okolnost, usred čega su joj bolovi pri stajanju još veći.

Izvor: Svet.rs

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.