Danijela: Plačem  dok gledam hranu!

Izvor: Poznati.info, 23.Jan.2013, 05:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danijela: Plačem dok gledam hranu!

I dok su se mnogi radovali novogodišnjim i božićnim praznicima, a naročito bogatoj trpezi, pevačica Danijela Vranić je tih dana muku mučila zbog svoje kilaže. Naime, ona je već mesec i po dana na strogoj dijeti koju joj je propisao nutricionista zbog slabog imuniteta i štitne žlezde, s kojom je protekle godine imala problema.

- Danijela je odlučila da vrati liniju kakvu je imala i zato se obratila lekaru koji je poslao kod nutricioniste. Zbog bolesti koju je imala, >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Danijela se mnogo ugojila i sada joj je slab imunitet. Iz tog razloga je otišla kod stručnjaka koji joj je propisao odgovarajuću dijetu kojom neće narušiti imunitet i nauditi organizmu. Tačno se zna kad šta unosi i šta sme, a šta ne. S obzirom na to da alkohol goji, a i ona je posle svih problema koje je imala zbog pića odlučila da ga više ne okusi, ispunila je to obećanje, tako da ni za doček ni za Božić nije čak ni liznula kap alkohola. Prvih mesec dana je dobro podnosila, a onda su došli praznici… Ona je u Valjevu kod svojih bila za Božić i borila se sama sa sobom, samo da ne proba ništa sa bogate trpeze koju je njena mama pripremila. Bila je malo i nervozna zbog toga, ali je rešila da istraje. Sporo skida kilograme, ali će nakon nekog vremena kada se vrati na staru kilažu biti sigurna da neće povratiti tako lako debljinu – priča izvor blizak Vranićevoj i dodaje da je za mesec dana pevačica smršala šest kilograma.

- Za nepunih mesec dana skinula je šest kilograma. Nije joj lako, verujte mi! Krenula je nedavno i s laganim vežbama, ali ne sme mnogo da se zamara, pa trenira koliko može. Trudi se oko svog izgleda i uspeće u tome – rekao nam je izvor.

Pokušava da se vrati na staru liniju: Danijela Vranić

Sprema se da povrati svoju figuru za leto: Danijela Vranić

Sa porodicom za praznike i slavu!

Pop pevačica Danijela Vranić se posle Božićnih praznika zadržala u Valjevu kod svoje porodice kako bi proslavila krsnu slavu Sveti Stefan. Ona je sa sestrom pomagala mami oko trpeze, ali se suzdržavala da ne proba ništa od namirnica kako ne bi prekršila dijetu. Slavu je proslavila sa roditeljima i najbližim prijateljima u veseloj atmosferi.

- Sa porodicom i prijateljima proslavila sam Svetog Stefana. Svi smo bili veseli, raspoloženi, držalo nas je još ono praznično raspoloženje valjda. Sada se vraćam u Beograd svojim poslovnim obavezama – rekla nam je pevačica.

Izvor: Alo.rs

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Danijela Vranić: Najkritičnije je iza mene, mada plačem kad pomislim na hranu!

Izvor: Scandal.rs, 23.Jan.2013

I dok su se mnogi radovali novogodišnjim i božićnim praznicima, a naročito bogatoj trpezi, pevačica Danijela Vranić je tih dana muku mučila zbog svoje kilaže. Naime, ona je već mesec i po dana na strogoj dijeti koju joj je propisao nutricionista zbog slabog imuniteta i štitne žlezde, s kojom...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.