Danijela Dimitrovska-Amidžić: Sin mi mnogo nedostaje dok radim

Izvor: Svet, 07.Dec.2014, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danijela Dimitrovska-Amidžić: Sin mi mnogo nedostaje dok radim

Top-model i direktorka agencije “Models Inc. – Elite Model Look” Danijela Dimitrovska-Amidžić svoj stil odevanja pažljivo je godinama gradila, a otkako je sa voditeljem Ognjenom Amidžić dobila sina Matiju, svakodnevne odevne kombinacije prilagodila je potrebi stalnog trčkaranja za svojim mezimcem.
Atraktivna brineta nedavno je bila angažovana na prvom velikom poslu kao model otkako je postala majka – kampanju za švedski brend “H&M”, zbog čega je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << imala pozitivnu tremu. Međutim, pravo uzbuđenje tek je čeka poslednjeg dana novembra kada će njen sin napuniti jednu godinu.
Povodom tog značajnog dana već je počela da osmišljava rođendansku zabavu za sina, kako bi sve bilo besprekorno i u skladu sa interesovanjima jednogodišnjeg dečaka, uverena da će jednog dana sa zadovoljstvom gledati snimke i fotografije sa tog porodičnog događaja.
Ona je nedavno radila kampanju za portal švedskog brenda “H&M”, što joj je bio prvi veliki posao posle rođenja.
“Bila sam vrlo uzbuđena, ali su mi osećanja bila podeljena. S jedne strane, jedva sam čekala da stignem na snimanje, da upoznam ekipu i da stanem ispred kamere, a sa druge, imala sam pozitivnu tremu koju sam iskoristila kako bi dala maksimum. Bez obzira što nije reč o slikanju kataloga, već o onlajn kampanji, svesna sam da najveći švedski brend pažljivo bira devojke koje prezentuju njihove modele i mislim da ćemo nastaviti saradnju. Trebalo je da radim za njih još tokom trudnoće, ali mi lekar nije dozvolio. Radosna sam što smo ostvarili saradnju.”
Ne krije da joj je sin nedostajao dok je bila odsutna od kuće.
“Trebalo je da na putovanju ostanem nešto duže od jednog dana, a kada su mi rekli da moram da produžim boravak, bilo mi je teško. Želela sam da se vratim svom detetu, međutim, ja sam profesionalac i trudim se da uvek dam maksimum u poslu. S druge strane, Matija je bio u sigurnim rukama svog oca i tetke, tako da sam sa te strane bila mirma. Međutim, jako mi je nedostajao i što je stariji i što više možemo da komuniciramo, sve mi je teže da se odvojim od njega. Sada već pokazuje svoja osećanja, verovatno će mi tek biti teško kada počne da priča i kada bude mogao da mi kaže: „Mama, nemoj da ideš”.
Kompletan intervju pročitajte OVDE.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.