Danijel Krejg još jednom u ulozi Džejms Bonda?!

Izvor: Svet plus, 06.Apr.2017, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danijel Krejg još jednom u ulozi Džejms Bonda?!

Scenario za dvadesetpeti nastavak filmskog serijala o tajnom agentu 007 uveliko se piše, a još nema zvanične potvrde da li će se Danijel Krejg još jednom naći u ulozi Džejmsa Bonda.

O tome se, međutim, spekuliše još od momenta kada je poslednji film "Spektra" 2015. godine pušten u distribuciju. Krejg je rekao da se neće vratiti, kada se u opticaju pojavilo drugo ime - Tom Hidlston.  On je, međutim, otpao kao mogući izbor jer je, prema mišljenju producentkinje filmske >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << franšize Barbare Brokoli, ćerke prvog producenta filmova o Džejmsu Bondu, "previše samouveren i nije dovoljno čvrst" da bi se pojavio u toj ulozi.

Brokoli je nedavno na Brodveju producirala predstavu "Otelo" u kojoj je glumio i Krejg, što mu je bila velika želja još od kako je 2006. godine zaigrao Bonda.

"Danijel je bio veoma zadovoljan kako je sve to ispalo sa Otelom, a dobili smo i odlične kritike. Sada razgovara sa Barbarom o filmu. Imaju scenario i čekaju da počnu snimanje čim Danijel bude mogao", rekao je neimenovani izvor za "Independent".

Na scenariju rade Nil Parvis i Robert Vejd, kojima će to biti sedmi film o Bondu. Oni su do sada napisali scenarije za "Spektru", "Skajfol", "Zrno utehe", "Kazino Rojal", "Umri drugi dan" i "Svet nije dovoljan". Dvadeset peti Bond bi trebao da se nađe na velikom platnu početkom 2018. godine, prenosi B92.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.