Dado Polumenta se ponovo ženi?

Izvor: JavneVesti.com, 17.Jan.2014, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dado Polumenta se ponovo ženi?

Iako se razveo prije osam mjeseci, Dado Polumenta je izgleda prebolio Selmu Mekić, s kojom je bio mjesec dana u braku, ali iz nepoznatih razloga krije novu djevojku, s kojom navodno već planira da stane na ludi kamen!

 
Kako doznaje tabloid Alo!, riječ je o izvjesnoj Ani Đorđević, s kojom se već duže vrijeme viđa, a spojio ih je posao s obzirom na to da ona radi u timu koji pjevaču pomaže u karijeri.
 
Kako ne bi privukli pažnju medija, >> Pročitaj celu vest na sajtu JavneVesti.com << njih dvoje su se zaobilazili na promociji njegovog albuma "Ne dam ja na tebe", koju je upriličio u jednom beogradskom restoranu, ali je paparazzo spomenutog lista uspio da golupčiće uslika kako razmjenjuju poglede i pokoju riječ, a njihovi prijatelji su otkrili da su njih dvoje veoma zaljubljeni.
"Da su više od prijatelja, vidi se na kilometar, ali niko od nas ih iz pristojnosti neće ništa pitati dok ne odluče sami da nam kažu. Ana je dugo u timu Dadovih saradnika i često mu pravi društvo na večerama sa poslovnim partnerima, pa ne čudi da se među njima rodila ljubav", kaže jedan od pjevačevih saradnika.
"Nemojte me povezivati sa curama iz mog tima. To su četiri cure, tri su u bendu, a jedna je moj vizuelni direktor. Nemam djevojku, ali bih volio da je imam", bilo je sve što je pjevač htio da kaže na pitanje novinara.

Uz gudački trio filharmonije Dado Polumenta promovisao je  novi album "Ne dam ja na tebe". Glamurozna promocija organizovana je na posljednjem spratu Robne kuće u Zemunu.
Samo za ovu priliku tri djevojke, gudači filharmonije, zajedno sa Dadom izvele su naslovnu pjesmu sa albuma u akustičnoj verziji što su gosti i kolege pozdravili burnim aplauzom. Dado je uz vatromet izašao na binu i otpjevao pjesmu. Nakon toga on je izrezao tortu, poklon svoje izdavačke kuće City Records.
U toku promocije pročulo se i da je u sali i njegova ljepša polovina, ali on je to demantovao.
"Uz mene su četiri žene. Tri su iz filharmonije, a tu je i djevojka koja je vizuelni direktor cijelog ovog projekta i koja je osmislila sve od najsitnijeg detalja pa do mog izgleda. Vaše priče nažalost nisu tačne, ja sam poslovan čovjek i sve su to moji saradnici sa kojima provodim puno vremena", rekao je Dado.

Nastavak na JavneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JavneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JavneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.