Disciplina: Soraji menadžer zabranio izlaske

Izvor: Press, 25.Maj.2013, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Disciplina: Soraji menadžer zabranio izlaske

Ona bez pogovora mora da sluša menadžera, s obzirom da će dobiti veliku sumu novca, pa je zato i nema na mestima gde je donedavno bila redovna. Vučelićeva se požalila prijateljima da joj nedostaje noćni provod, ali da je zbog posla spremna da se žrtvuje.
- Nakon završetka "Velikog brata“, Soraja je skoro svako veče posećivala klubove, pa je promukla. Kad je ušla u studio i počela da radi na prvoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << pesmi, nije se baš najbolje snašla, a njen menadžer se naljutio. Rekao je da treba da se smiri i ne izlazi barem dve nedelje.
Ona ga je poslušala jer želi da uspe kao pevačica - kaže naš izvor. Čim joj se povrati glas, starleta ulazi u studio gde će raditi s Markom Konom

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Karantin: Soraji zabranjeno da izlazi?!

Izvor: Svet, 25.Maj.2013

Soraja će neko vreme morati da zaboravi na noćne klubove jer treba da sačuva glas kako bi što pre počela snimanje svog prvog albuma. Ona bez pogovora mora da sluša menadžera, s obzirom na to da će dobiti veliku sumu novca, pa je zato i nema na mestima gde je donedavno bila redovna. Vučelićeva...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.