Izvor: Scandal.rs, 18.Okt.2018, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li se Benjamin vraća sa svojom ženom u rijaliti?!

Benjamin Spahović napustio je vilu zbog zdravstvenih razloga. Benjamin , jedan od najkontroverznijih takmičara ove sezone, stigao je u Sarajevo, gde bi trebalo da nastavi sa lečenjem. Još uvek nije poznato o kojoj bolesti je reč, ali ono što je najbitnije jeste da je Spahović van životne opasnoti. Benja se u Sarajevu video sa svojom The post Da li se Benjamin vraća sa svojom ženom u rijaliti?! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

NAPUSTILA GA ŽENA! Nije mogla da pređe preko prevare sa: Izabelom, Milicom, Ivom, Alijoski, Ilijanom...

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2018, 14:01

Nije mu oprostila!..Benjamin Spahović izašao je iz rijalitija "Parovi" usled zdravstvenih problema...Pozdrav za sve moje fanove i raju ❤❤❤💪💪💪..A post shared by Benjamin Spahovic (@t.i.g.a.r) on Oct 17, 2018 at 4:44am PDT..Takmičar će se vratiti u rijaliti kroz par dana, a ono što...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.