Da li je to Emina Jahović povećala usne?

Izvor: Tracara.com, 27.Mar.2018, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je to Emina Jahović povećala usne?

Čini se da joj je nakon razvoda sa Mustafon Sandalom bila potrebna neka pozitivna promena, pa je Emina Jahović odlučila da poveća usne. Naime, pevačica se nedavno oglasina na Instagramu objavivši fotoku na Insta storyju, a pratioci su momentalno primetili da njene usne deluju veće i punije nego inače. Iako je moguće da je ovaj efekat postigla šminkom, mnogi su sigurni da je ipak posetila plastičnog hirurga. Inače, uprkos pisanjima domaćih i turskih medija, Emina ističe da su ona i >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << njen bivši partner i dalje u odličnim odnosima, pre svega zbog sinova. ”Naša najvažnija misija je da ostanemo dobri roditelji našim divnim sinovima, Jamanu i Javuzu, i u toj misiji smo ujedinjeni i sa tog puta nećemo dozvoliti da nas bilo šta skrene’’, izjavila je pevačica.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Emina Jahović je zbog KRAHA BRAKA otišla pod nož?

Izvor: Press, 27.Mar.2018

Poslednja Instagram priča popularne pevačice Emine Jahović podigla je javnost na noge! Lepa brineta navela je javnost da se zapita – da li je ona to povećala usne? Iako postoji mogućnost da je šminkom postigla ovaj efekat, većina tvrdi da je lepotica za ovakva usta ipak otišla pod nož. ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.