Da brkovi nestanu, kao da ih nikada nije ni bilo! (RECEPT)

Izvor: Svet plus, 09.Avg.2022, 21:21

Da brkovi nestanu, kao da ih nikada nije ni bilo! (RECEPT)

Da brkovi nestanu, kao da ih nikada nije ni bilo! Recept da dlačice više ne rastu i da zaboravite na trakice koje ste koristili do sada.

Žene na Bliskom istoku vekovima koriste ovu smesu za uklanjanje dlačica na nausnicama, a već neko vreme je popularna i u Americi.

Njen sastav je potpuno prirodan, a pored toga što uklanja dlačice deluje i umurijuće.

Ako vam je dosadio vosak ili trake za depilaciju, ili pak neki hemijski preparati, vreme je da probate >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ovu metodu uklanjanja dlačica uz pomoć maske sa medom, zobenom kašom i limunom.

Prednost ove smese je i što se brzo priprema, a lice vas neće peći jer ne sadrži nijednu hemikaliju. Potpuno prirodno i bezbolno, a najbolje od svega je što je zaista delotvorna.

Potrebni sastojci za ovu smesu su:

2 kašike meda

1 kašika zobene kaše

2 kašike soka od limuna


Postupak pripreme: 

Sve navedene sastojke dobro pomešajte da dobijete ujednačenu masu i utrljajte na mesta na licu odakle želite ukloniti dlačice. Utrljajte nežno praveći kružne pokrete.

Smesu zatim ostavite da stoji 15 minuta. Nakon toga je isperite toplom vodom.

Zatim nanesite hidratantnu kremu kako bi koža ostala negovana. Postupak ponavljajte 2 do 3 puta nedeljno za zadovoljavajuće rezultate.

U roku od mesec dana dlačice će u potpunosti nestati.

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.