DŽIPSI KINGS: Kraljevi romske rapsodije stižu u Sava Centar!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2019, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DŽIPSI KINGS: Kraljevi romske rapsodije stižu u Sava Centar!

Spektakl!

Krajem sedamdesetih braća André i Nicolas Reyes, sinovi priznatog flamenco umetnika Josea Reyesa, osnovali su grupu Gipsy Kings te ubrzo postali izuzetno cenjeni muzičari i traženi u celom svetu. To je francuska grupa čiji članovi su španskog porekla te pevaju na španskom jeziku. U svojoj muzici kombinuju tradicionalni flamenco, pop i druge slične muzičke oblike kao što je katalonska rumba. “Gipsy Kings” njihov istoimeni najpoznatiji album, objavljen 1989. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << godine proveo je 40 nedelja na top listama te im je to donelo veliku popularnost širom Europe, Amerike i Bliskog Istoka. Na krilima svetske slave Gipsy Kings su se 2014. godine razdvojili u dvije zasebne frakcije - grupu Nicolasa Reyesa i Andréa Reyesa. André Reyes s desetočlanim bendom nastavlja karijeru izvodeći najveće hitove iz Gipsy Kings muzičkog kataloga koje će izvesti i 19. februara u beogradskom Sava Centru!

Osnivaču grupe, Andréu Reyesu kao gitaristi i pevaču pridružili su se cenjeni muzičarii kao što su Mario Reyes i Chico Castillo te zajedno stvaraju muziku koja publiku navodi na ples. Na trenutno aktuelnoj turneji “Gipsy Kings by André Reyes” oduševljavaju publiku širom sveta svojim “Tour Gipsy Unidos” repertoarom, a rasplesat će vas i uz svetski poznate hitove kao što su “Bamboleo”, “Volare”, “La Dona” i mnogi druge! Danas je, s više od 60 miliona prodatih nosača zvukova širom sveta, André Reyes zahvaljujući samostalnom radu i radu u grupi, jedan od najpoznatijih i najcenjenijih predstavnika amenco rumbe.

Ulaznice po ceni od 2900, 3300, 3600 i 3900 dinara su u prodaji preko tickets.rs kao i na blagajni dvorane Sava Centra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.