DVA PUTA ROBIJAO, za dan potrošio 10. 000 evra, a danas, Boban Rajović tvrdi - NE STIDIM SE...

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2019, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DVA PUTA ROBIJAO, za dan potrošio 10. 000 evra, a danas, Boban Rajović tvrdi - NE STIDIM SE...

Niko nije znao za buran životni put!

Folk zvezda Boban Rajović uvek je iskreno govorio o svojoj prošlosti, ne krijući da je imao i previše teške momente, ali da nikada nije odustao, što mu se na kraju i isplatilo.

 Kako kaže, grešio je, a tokom puberteta dva puta je bio u zatvoru.

- Bilo je raznih problema kod mene i to je neka ljudska karma. Imao sam teških trenutaka, ali sada kad sam zreliji, ne stidim se nijedne sekunde svog života. Imao sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nekih pubertetskih nestašluka, tako da sam bio iza brave jedno dva puta, ali i to je za ljude. Mnogi kažu ko nije bio u zatvoru, nije probao nešto pravo u životu. Mada, taj moj boravak u zatvoru je bio nešto sasvim bezopasno i glupo. U svakom slučaju to me je opametilo i osnažilo - kaže pevač koji tako ne vaspitava svoju decu.

- Daleko bilo. Decu vaspitavam u skroz suprotom smeru. To je bila neka moja brzopletost i neki trenuci u mladosti. Svo troje moje dece su daleko od toga, oni su sportisti i ne vraćamo se na te teme - priča Rajović, čija deca ne vole javni svet.

Njegova ćerka Anđea završava univerzitet u Americi, Ivana u Danskoj, a sin Andrija, koji je nedavno napunio 18 godina, igra fudbal i donedavno je bio u Crvenoj zvezdi.

Rajović priznaje da je u jednom periodu bio na ivici finansijske egzistencije.

- Imao sam mnogo teških trenutaka. Smatram da je možda ta 2003. godina bila presudna. Tada mi je i najviše bila uzdrmana porodica. Dve male ćerke, a sin je imao samo dve godine... Dok sam ja bio u Beogradu, oni su živeli u Danskoj. Izdešavalo se svašta na privatnom planu, ostalo se i bez novčanih sredstava, imao sam ogromne dugove i taj period između 2003. i 2007. mi je bio najteži. Posle toga sam snimio pesmu "Usne boje vina" i pokrenuo se - iskren je Boban.

Kaže, danas ne štedi novac, jer ko ne daje ne može ni da mu se vrati.

- Neverovatno, ali volim da potrošim sav novac koji imam. Nisam neko ko voli da kupuje skupe vile i stanove, već živim za trenutak i onda volim da potrošim sve. Gledam samo da mi porodica oskudeva i da nemam grižu savesti - da njima nešto fali - kaže pevač.

Ipak, jednom prilikom sebi je dozvolio bahatost, pa je potrošio čak 10.000 evra.

- Imao sam samo 19 godina i tada sam upoznao moju dragu ženu u jednoj diskoteci u Danskoj. U tom trenutku sam imao jedno 100.000 kruna kod sebe, to je oko 10.000 evra. Bio sam u nekom fazonu da se pokažem i da šarmiram sadašnju suprugu. Bilo je tu jedno 150 naših Jugoslovena u klubu, a ja sam rekao konobaru da svima donese piće i platio ceh. Jednostavno sam želeo da osetim i to u zivotu i kažem sebi i to sam uradio - častio celu kafanu (smeh) - rekao je Rajović.

PUCA OD S*KSEPILA! Sara Jovanović na primorju pokazala kako MRDA GUZOM, muškarci balave! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.