DVA NASTUPA ISTI DAN: Anabela zaludela Makedonce! VIDEO

Izvor: Svet plus, 29.Dec.2015, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DVA NASTUPA ISTI DAN: Anabela zaludela Makedonce! VIDEO

Pesma "Noćna patrola" kojom se Anabela Atijas vratila na estradu pokazala se kao odličan odabir budući da ovoj atraktivnoj pevačici donosi velike uspehe.

U kratkom vremenskom periodu spot je na YouTube-u premašio milionsku cifru, a dokaz da je singl pravi hit među publikom govori i sledeći podatak. Naime, Anabela je proteklog vikenda imala tri nastupa u Makedoniji. Iako pevači nastupe uglavnom održavaju petkom i subotom, dva makedonska organizatora inzistirala su >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << da Anabela u njihovim lokalima nastupi u subotu. Kako nikoga ne bi odbila i izneverila, uspela se dogovoriti da koncert u Skopju bude od 17:00h, a da onaj u Berovu počne oko ponoći. Dan kasnije, odličnu žurku priredila je u Prilepu.

"Makedonci su moja verna publika. Neke od najvećih nastupa imala sam upravo tamo. Uvek me sjajno dočekaju i puni su pozitivne energije. Oduševila sam se što znaju i novu pesmu 'Noćna patrola' zato što naši pevači nisu preterano zastupljeni na tamošnjim radio stanicama i televizijama. Verujem da ćemo se uskoro ponovo družiti", rekla je Anabela koja će za doček 2016. pevati u Ulcinju, a potom sa porodicom odlazi na kraći odmor kako bi se spremila za nove nastupe i promociju novih pesama.

Anabela - LIVE - Napravicu lom @ Club 'Calipso' - Prilep - MAK...

26.12.2015. - Calipso - Prilep - MAKEDONIJA

Posted by Anabela on Monday, 28 December 2015

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.